Skip to main content

Digital WALL

Scris de Auxologico President în .

Digital WALL este un sistem inovativ de ultima generatie formata dintr-un ²digital mirror ², un panou de lemn si o platforma (clasica sau digitala), cu ajutorul caruia se pot realiza activitati de evaluare, sportive, antrenament si recuperare. Acesta include sute de exerciții și programe prestabilite și specifice pentru antrenamentul și reeduacrea posturii, a fortei musculare, a rezistentei și a echilibrului. Prin acest sistem clientul poate sa isi aleaga singur tipurile de exercitii.

Cu ajutorul unei camere 3D și o platformă de forță, Digital WALL recunoaște în timp real (30fps) până la 16 articulații ale corpului și fiecare mișcare efectuata in zona de operare. Folosind o oglindă digitală mare si largă, fiecare activitate,care se dasfasoara  în fața Digital WALL, are un bio-feedback  in timp real. Sistemul include exercitii presetate pentru fiecare articulatie si pentru exercitii specifice.

Caracteristici:

  • Formare personalizata – Profile individuale și un soft foarte usor de utilizat, permite clientului si/sau (antrenor, kinetoterapeut) să aleaga din programele prestabilite sau sa isi creeze sesiuni personalizate. Folosind cheia rfid personala, fiecare pacient poate fi identifica la Digital WALL  și se efectueaza o formare personala.
  • Evaluare si antrenament – Prin diferitele module de testare si antrenament se poate obține evaluarea si antrenamentul ale controlului, forței musculare, agilitatii, rezistentei, posturii și a sistemului proprioceptiv. La sfarsitul sesiunii se generaza rapoarte.

Avantajele Platformei cu senzori de incarcare incorporati:

  • adaugarea de noi teste pentru o evaluare specifica recuperării medicale – Rehab Test, și Maximum Applied Load ( forta maxima aplicata)
  • permite de asemenea realizarea testelor de evaluare a stabilității ( simplu și comparat – ochi deschiși/închiși și comparație de incarcare stânga/dreapta)
Promotie-tratamente

 Serviciile medicale conexe se vor achita separat.


Cu biletul de trimitere + cardul de sănătate beneficiați de 4 PROCEDURI GRATUITE

Curenţi diadinamici
TENS
Curenţi interferenţiali
Ultrasunet
Magnetoterapie
Laserterapie
Băi Stanger

Băi galvanice
Duş subacval
Aplicaţii cu parafină
Masaj reflex
Hidrokinetoterapie individuală generală
Hidrokinetoterapie parţială
Kinetoterapie individuală