Skip to main content

Prima conferință Româno-Italiană de Medicină Fizică și Reabilitare, organizată la Băile Felix.

Scris de Auxologico President în .
Onorați să vă avem alături de noi la prima conferință Româno-Italiană de Medicină Fizică și Reabilitare, organizată la Băile Felix.

Cel mai modern spital de recuperare din această parte a țării va fi inaugurat sâmbătă şi oferă terapii revoluţionare.

Scris de Auxologico President în .
President Medcenter, cel ma­­­i modern spital de recuperare din Bihor, va fi inaugurat sâmbătă. Beneficiind de investiţii de aproximativ 40 de milioane lei şi având o bază de tratament întinsă pe o suprafaţă de 4.000 metri pătraţi, noul spital privat oferă terapii revoluţionare, folosind aparate şi servicii unice, inclusiv pentru victimele unor accidente rutiere sau accidente vasculare cerebrale, dar şi pentru pacienţii în stare vegetativă. Pacienţii pot beneficia de o parte din tratamente gratuit, în regim ambulator.

STIMULARE MAGNETICĂ TRANSCRANIANĂ NEURO MS/D

Scris de Auxologico President în .
Aparatul este format din două unități și o bobină: unitatea principală de comandă a bobinei si unitatea secundară ce are rol de racire. Este un aparat NON INVAZIV care stimulează aria cerebrală pentru o varietate de afecțiuni neurologice și neuropsihiatrice.

Digital WALL

Scris de Auxologico President în .
Digital WALL este un sistem inovativ de ultima generatie formata dintr-un ²digital mirror ², un panou de lemn si o platforma (clasica sau digitala), cu ajutorul caruia se pot realiza activitati de evaluare, sportive, antrenament si recuperare. Acesta include sute de exerciții și programe prestabilite și specifice pentru antrenamentul și reeduacrea posturii, a fortei musculare, a rezistentei și a echilibrului. Prin acest sistem clientul poate sa isi aleaga singur tipurile de exercitii.
Promotie-tratamente

 Serviciile medicale conexe se vor achita separat.


Cu biletul de trimitere + cardul de sănătate beneficiați de 4 PROCEDURI GRATUITE

Curenţi diadinamici
TENS
Curenţi interferenţiali
Ultrasunet
Magnetoterapie
Laserterapie
Băi Stanger

Băi galvanice
Duş subacval
Aplicaţii cu parafină
Masaj reflex
Hidrokinetoterapie individuală generală
Hidrokinetoterapie parţială
Kinetoterapie individuală